Благодарности

 

НЧ „Св.Климент Охридски-1899“ с.Сенник , НЧ „Пробуда-1924″гр. Плачковци и НЧ „Христо Ботев-1923″с. Драгановци,

Изказваме благодарност на госпожа Кристина Сидорова народен представител от 7 МИР и господин Момчил Неков член на ЕП за оказаното внимание и подаръците.

НЧ „Св.Климент Охридски-1899“ с.Сенник , НЧ „Пробуда-1924“ гр. Плачковци и НЧ „Христо Ботев-1923“ с. Драгановци,  приеха предизвикателството на госпожа Таня Георгиева от РЕКИЦ- „Читалища“ гр.Габрово заедно да работят в годината на  културно наследство  и  изработиха мартеници.

Мартеницата е вписана в Представителния списък на елементите на нематериалното културно наследство на човечеството. С много обич вплетохме бяло-червеният цвят на конеца в мартеници които господин Момчил Неков член на ЕПот Групата на прогресивния алианс на социалистите и демократите  закичи евродепутатите на 1 март 2018г.

„Казват, че животът има такъв смисъл,какъвто човек сам му предаде!

Вие с дейността си ме убедихте,че Вашите усилия имат смисъл и Вие ще оставите трайна следа не само тук,в Габровския регион, но и в Европа“.

Вашата подкрепа е изключително важна за мен и аз високо ценя усилията Ви да пренесем заедно частицата от българската култура извън пределите на страната ни!

Вие доказахте ,че заедно можем и ще успеем!“ – написа г-жа Кристина Сидорова

 

 

Вашият коментар